måndag 26 maj 2008

Till lite av varje...

I helgen har jag hållt på och fixat lite med "hemlisen", men jag har också hunnit göra den här. Den kan ju användas till lite av varje, men passar bra som pennskrin med tanke på formen och storleken! Tyget kommer från Ohlssons tyger, inhandlat på rea för länge sedan. Ska bli present, så jag får hoppas att mottagaren gillar den.
Beskrivning: Klipp till delarna i både foder och yttertyg och sicksacka alla kanter (1 cm sömsmån inräknat redan).
Klipp bort små fyrkanter i nederhörnen på sidorna (så blir det lättare att sy fast dem).
Sy fast nederkanten av ena sidan i mitten på långsidan av rektangeln räta mot räta.
Sy fast sidans kanter på rektangeln.
Efter det sys överkanterna fast i dragkedjans båda sidor.
Sy sedan fast den andra sidan på samma sätt som ovan (ytterdelen nu klar).
Sidorna på fodret sys fast på samma sätt som yttertygets sidor, men sy fast båda sidorna innan du vändsyr fast fodret på innerkanten av dragkedjan.
Vänd arbetet genom något av hålen i sidans överkant.
Sy till sist ihop foder sidornas överkanter med yttertygets sidors överkanter för hand.


Och så här blir då resultatet!


4 kommentarer:

OttoPippi sa...

Superläcker!! Tack för att du delar med dig av beskrivningen!!! Mottagaren kommer med säkerhet bli nöjd!! (Jag har också hunnit fixa lite grann med hemlisen... det är sååååå kul och sååååå spännande det hela .-) :-) Stort tack för att du startade Give and Get)

Gulligan sa...

Superfin!!

mama s sa...

Mottagaren är MYCKET nöjd! tack såmycket linnzan för mina fina PIF presenter. Jag kom hem sent igår från Sthlm/Upsala och hittade ett stort kuvert i min brevlåda där det stod PIF. Gissa om jag blev glad.

Det var ett jätte fint tyg du valde. Synd att Ohlssons tyger har lagt ner här i Malmö, annars hade jag sprungit dit idag och köpt det tyget. Tack igen.

Anonym sa...

伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區