torsdag 25 september 2008

På beställning

För ett bra tag sedan beställde min mammas kompis ett halsband av mig. Hon hade sett ett halsband jag gjort till mamma och ville ha ett liknande. Och nu äntligen kom jag iväg och köpte hängen till det. Hon gillar inte så starka färger men har mycket guld och glittrande saker, så detta fick jag ihop utav det. Hängena i sten hade så små hål att det var en del fixande och trixande för att få fast de på halsbandet. Tillslut blev det smyckeswire med klämmer för att hålla fast dem. För övrigt är halsbandet knutet av vaxad lintråd, organzaband och diverse pärlor i trä och glas. Men jag blev tillslut nöjd med resultatet och det blev Inger också!

6 kommentarer:

SKROTdesign sa...

Snyggt! Vilken fantasi du har :)

OttoPippi sa...

I LOVE!!! Fasen vad du är duktig!!! :-)

Nakiito sa...

Ja, du är alltså jätteduktig. Du kan ju allt! Sy, sticka, virka, brodera korstygn, göra fina scrapbooks OCH smycken! Damn you woman:-).

Anonym sa...

tack för dina kommentarer :) jag är lite dålig på att lämna själv men jag brukar vara här inne och titta runt litegrann :) jättefint halsband och den gröna klänningen är ju alldeles underbar!!!

kram på dej!

Pysse sa...

Jättefint annorlunda halsband!
Ql med något nytt, hon måste blivit superglad åt det!

Vantarna gjorde jag eget mönster på. Eftersom det nästan inte är något strech i tyget blev de ganska stora. Men jag gillar att de kan röra fingrarna i vantarna för jag tror det hjälper till att hålla lite värme. Hon får prova helt enkelt.

Jag skickar gärna över mönster om de passar barnet.

Gulligan sa...

Superfin!!!