måndag 13 oktober 2008

Den som väntar på ngt gott........

.........väntar uppenbarligen inte för länge!
I fredags fick jag mitt hemliga paket men har vart på landet hela helgen, så jag har inte haft möjlighet att blogga om det tidigare. Fick ett underbart paket som passar mig perfekt! Den vegetariska kokboken har jag redan provat, lagade broccoli och fetaostbiffar i lördags. Jag är inte vegetarian själv men min kompis Elin är det och från och med nu blir det inte lika svårt när hon ska äta middag här. Chokladen åts upp i helgen tillsammans med kaffet jag fick, smarrigt. Sybehören (massor med kantband+ en "stryka på" kanin) kommer absolut att komma till användning. Kantband använder jag väldigt mkt till både det ena och det andra.
Dessa två tygkassar gillar jag verkligen, helt underbara tyger! De kommer följa med mig och handla mat så jag slipper köpa plastkassar och så passar de perfekt till mina scrapsaker.

Det färdigpysslade är denna virkade hatt! Den är lite stor men inte så det stör. Och min hemliga avsändare har inte virkat tidigare, och hatten är väldigt bra gjord. Ett mkt lyckat första försök måste jag säga! Koppling till djurtemat = hon har varit envis som en ÅSNA när hon virkade den.

Och sist men inte minst detta härliga tyg från Retrodepot, me like a lot! Kommer passa kanon till en väska kankse.
Så till att gissa vem som skickade det till mig! Efter mkt bläddrande runt på alla bloggar hade jag tre att välja mellan, men kunde inte välja en av dem. Då läste jag det medskickade brevet och avsändaren var en av de tre jag trodde att det kunde vara.
Tusen tack min hemliga kompis för detta kanonpaket!

5 kommentarer:

med nål och tråd sa...

så härligt! Då kommer jag att få smaskens mat...

GoSi sa...

Vilket härligt paket! Svamptyget var ju verkligen snyggt!

Gulligan sa...

Fint paket men svårgissat!!!

Karolina.http://esterochkonrad.blogg.se/ sa...

När kör vi nästa? /Karolina

Nakiito sa...

Vilket fint paket. Jag gillar också shopingpåsarna. Förresten, tack igen för mönstren. jag har redan testat omlottklänningen som var både lätt och rolig att sy. Bilder komer snart.
Massa kramar och tack