torsdag 2 oktober 2008

Såld till Britt

Så är mobilfodralet till mammas jobbarkompis färdigt! Och jag tycker att färgerna blev bättre på detta än på det jag gjorde innan, så det var tur att det tidigare blev för smalt för hennes mobil. Hon fick det idag och tyckte att det blev bra och passade henne och hennes mobil alldeles utmärkt. Nu ska hon stoltsera med det på jobbet och värva andra som också kan tänkas vilja köpa ett exemplar.

4 kommentarer:

med nål och tråd sa...

hej blogg-kompis!!
Vet du vad jag kom på... Jag tycker att du ska göra börsar eller små sminknecessärer med stramaljen också. Det tror jag blir URsnyggt.

Jag tar med mitt broderi till J ikväll. Så kan vi pyssla då med.
kramar

linnzan sa...

Börsar vore nog snyggt ja. Tack för tipset. Som du vet är jag inte hos J, sorry. Men vi hörs och syns.
Kram

Anonym sa...

Hej hemliga hemlis! Jag lämnar en kommentar för att meddela att ditt get- packet kom i retur tillbaka till mig, tydligen hade adresslappen slitits av. Så - din get är på väg igen och kommer ska vi hoppas på måndag eller tisdag! (bara så du inte börjar känna dig bortglömd!)

linnzan sa...

Vad bra! Och jag som lagt inlägg på give and get bloggen att flera inte har skickat sina paket. Sorry för det, men jag blev lite orolig att det hade blivit ngt fel. Och tack för att du talade om det för mig, så behöver jag inte oroa mig för det.