tisdag 6 januari 2009

Presentkort

En kompis till mig ringde innan jul och undrade om jag kunde göra tre presentkort i julklapp till hennes mamma, hennes syster och hennes svärföräldrar. Och självklart ville jag göra det, för det är så kul när någon gillar det jag gör och vill att jag ska göra något till dem.
Fick inspiration från Pyssel-Pinglan som hade gjort julkort på detta sätt. Jag bestämde att alla skulle ha samma utformning i lite juliga papper och det blev uppbyggt av väldigt många lager papper. Sedan satte jag brads i hörnen och band runt om, presentkort stämpeln är embossad i olika färger på de tre korten.
Inuti satte jag vit cardstock där jag stansade ut hörnen och skrev ut texten på OH-papper och satte fast det med brads i hörnen.

Mamma och pappa fick också presentkort av mig i julklapp! Här använde jag samma embossade stämpel, brads och band. Blommorna är de vikta blommorna som jag lärt mig att göra på onsdagarnas scrapbooking. Dessa kort fick handskriven text inuti för pappa hade skrivit ut OH till de andra på jobbet och jag kunde ju inte gärna låta han skriva ut sitt eget presentkort.

4 kommentarer:

Carrok81 sa...

Hej gumman!
Du är bra duktig du. Om du inte har några planer för helgen så har jag en liten fest på lördag. Vore skoj om du kom!
Kram kram

Laura Luna sa...

Så vackert! Jag skulle bli överlycklig över ett sådant kort!

Anonym sa...

helt underbara kort!!!
du har en award att hämta hos mej om du vill :)

Hello sa...

Dina kort är verkligen helt underbara!!!