tisdag 3 februari 2009

Lite kul trots allt!

Den här "Stenfiguren" fick min guddotter i julklapp! Jag hade sett en liknande figur hos en kompis och tyckte att det skulle passa med lite sten till guddottern eftersom jag är geolog (i vart fall snart). Det blev inte riktigt lika fint som jag tänkt mig, men lite kul blev den i alla fall. Det var ett himla meck med att få fast gubbarna på den stora stenen, fick limma en i taget och sitta och hålla dem tills limmet torkade. Limmet skulle torka snabbt, men det kan jag inte påstå att det gjorde. Stenarna bara gled sakta men säkert när jag släppte dem. Men men, tillslut satt alla som berg och det blev ju rätt bra tillslut!

7 kommentarer:

med nål och tråd sa...

haha, där är ju den. Den längst fram till höger ser ut som Mårran.

Skulle bara kika in och se hur länge du satt uppe och fixade med bloggen igår.
kram

med nål och tråd sa...

Jättefint!! Vilken remake det blev. Vad kul att du fick till det med prickarna också. Det blev pricken över i-et, höhö.

linnzan sa...

Ja, det blev nice! Ska fixa mera ikväll tänkte jag. Man blir som besatt.

Skaparstigen sa...

Så bra att du hade tålamod med limmet, för den blev ju väldigt söt.

Karin sa...

Vad fin din blogg har blivit! Det blir verkligen ett lyft när man fixar till lite. Måste få höra ikväll hur du har gjort! Jättegullig stenfigur! Det var lite roligt när jag såg att du gjort en sån för jag har också gjort en för säkert 10 år sen. Dom påminner om varandra. Kanske lägger ut den på bloggen ... :)

Anonym sa...

åhh vad söt!
tina-tisa

Holgis sa...

Testa med värmepistol nästa gång, har gjort det ett par gånger och det fastar nästan lite för fort(=klister över hela mig).