tisdag 11 augusti 2009

Hemlis från OttoPippi

Usch vad jag har varit dålig på att blogga nu under sommaren! Men nu är det skärpning på den fronten. Men det kanske är fler av er somm upplever att sommaren erbjuder mer utomhusaktiviteter än sämnad och bloggande. Nu är lusten till pyssel äntligen tillbaka och jag är sugen att sätta saxen i sommarens nya inhandlade tyger!
Så till hemlisen jag fick av OttoPippi!
Temat var denna gång vatten, och vad passar inte då alldeles utmärkt? Jo, den underbara regncapén som kommer väl till pass en sag som denna då regnet öser ned över Uppsala.
Tyget kommer antagligen bli lite barnkläder, så både min kusin och en av mina kompisar snart ska få barn.
Kaffet är redan slut och har avnjutits i trädgården under de varma sommarkvällarna. Mönstren var på baddräkt och bikini och sytillbehöret var kantband (kan inte få för mkt kantband).
Tusen tack för de fina sakerna!

2 kommentarer:

rino sa...

coolt med regnjacka och strandfilt, toppentolkningar av temat!

stora lilla j sa...

wow, vilket toppenpaket! Tack för ditt snälla mail, jag förstår ju absolut att det inte är ditt ansvar, blev bara så ledsen av alltihop. Jag kan inte blogga om min give, eftersom den inte kommit fram, och bilden min hemliga kompis lagt upp är så dålig att jag inte vill låna den. Men jag har haft väldigt roligt med att planera paket att skicka iväg de här gångerna! :)