lördag 12 september 2009

Härlig vaxduk blev necessär!

Hittade helt underbara vaxdukar på Ohlssons tyger! Kunde inte motstå att köpa den i flera färger. Och vad passar då utmärkt att sy av dessa? Jo, necessärer. Jag bara älskar att sy necessärer och förvaringar. Nu vet jag inte vad jag ska göra med de necessärer jag sytt men kul är det. Antar att det kommer bli fler i de andra färgerna också.
Mönstret kommer från "med nål och tråd"!
Ha en skön helg allihopa!

11 kommentarer:

Skaparstigen sa...

Snygg! Det är ju perfekt julklapp, så om jag vore dig skulle jag spara dem tills dess.

Call design sa...

Vilken ljuvlig necessär, blir glad av den!

anna sa...

Underbar!!!

Karin sa...

Hej hej! Jättefin necessär! Vi hörs i veckan! KRAM

Anna-Snoddas sa...

Helt underbar! :)

Alla kan sy sa...

Jättesnygg! Har du sytt i små fack inuti också, eller är det ett enda stort utrymme?

Anonym sa...

Hejsan, hamnade här via en annan blogg när jag snurrade runt på nätet.
Men i vilket fall som helst så är det fina grejer du gör och ger inspiration.

mysigtdesign sa...

Vad fin den blir. Själv är jag rätt kass på dragkedjor...
Ville passa på att säga att jag fått inspiration av ett av dina tidigare väsk-inlägg (tack för beskrivningen) och eftersom just den väskan är så kul att sy så har jag sytt en massa. Kolla in!

rake K sa...

Läcker!! Va duktig du är!
Kram

Johanna o Hanna sa...

Hej.

Vi undrar om du skulle vara intresserad av att sälja dina handgjorda saker, eller om du har några secondhand saker du vill sälja, på hantverksmarknaden.com? Vi skickar med lite information nedan och hoppas att vi hör av dig snart. Webshoppen beräknas öppna den 1 november om allt går enligt planerna.

Hur fungerar det att sälja på Hantverksmarknaden.com?

När köparen har gjort en beställning skickas ett mail ut till säljaren med information om köparen. Ex. Maja ska sälja stickade tröjor, hon skickar in all information vi behöver om hennes tröjor. Hon vill lägga upp 5 tröjor i olika färger i vår webbshop och får betala 10/upplagd vara, alltså 50 kr. Vi lägger upp hennes tröjor på Webbshoppen. När köparen beställer en tröja skickar vi information om köparen till Maja.

Vem ansvarar för att köpet går igenom?

När Maja har fått köparens information tar hon själv kontakt med denne för att göra upp om köpet. Därmed är det köparen och säljaren som ansvarar för huruvida pengar förs över och varans kvalité. Om vi får information om att en säljare eller köpare har på något sätt inte uppfyllt sin del av köpet kommer vi att ta bort säljaren eller inte låta köparen handla hos oss något mera! Som säljare skriver man under ett kontrakt där man lovar att den information som står om varan på webbshoppen ska vara sann. Du som säljare bestämmer själv vilket betalningssätt som passar bäst vid försäljning.

Kostnader

Ni som vill sälja på hantverksmarknaden.com kontaktar oss på info@hantverksmarknaden.com. Ni får då ett formulär att fylla i med den information vi behöver av er. Vi tar ut en kostnad på 10/vara vi lägger upp som ska betalas i samband med registreringen av era varor. Vi tar ut denna kostnad för att täcka våra utgifter som webbhotell, domännamn, reklam osv. För 10/vara får din vara ligga uppe på hantverksmarknaden.com i 1 år. Om du inte fått sålt din vara inom ett år skickar vi ut ett mail och du kan då välja att ta bort din vara eller för endast 10 kr låta den vara kvar under ett år till. Om du har gjort en större produktion av en vara, (ex. stickade tröjor i likadant garn, samma färg med samma detaljer men i olika storlekar) betalar du endast 10 kr för 2, 20 kr för 4 etc.

Maila oss om du tycker att detta verkar intressant så kommer vi att skicka mer utförlig information till dig.

Varma hälsningar

Hanna och Johanna

Lucia sa...

Jättesnyggt! verkligen!
Jag gillar den jättemycket, belv superfin! Ska verkligen testa den oxå. Googlade på väskor och hamnade hos dig, vilken tur!