söndag 21 mars 2010

Magnolia - "Jordgubbsflicka"

Idag yr snön runt huset och det blåser rejält, var inte våren precis på väg? Istället för att åka skidor idag blev det pyssla för hela slanten och se ut på snöovädret. Den här stämplen från Magnolia är bara så underbart söt. Tur att jag har en snäll mamma som lånat ut den här stämpeln till mig. Och vad passar bättre till den här stämplen än mina nyinköpta jordgubbsblommor från papirloftet!? Tycker att kombinationen med gardenian blev riktigt bra! Nu är det lite dåligt med födelsedagar ett tag framöver, så det här kortet får ligga och vänta på att det ska komma någon som jag ska ge kort till.
Bladen är utstansade och sedan delade för jag tyckte att det passade bättre med bara ett litet blad på varje ställe. Blommorna är glittarde med distress stickles.
Och insidan fick samma "layout" som utsidan!
Material och Verktyg: ljusrosa, mörkgrön och ljusgul cardstock, dubbelsidigt mönsterpapper från Panduro Inger Harding design "Summer Flowers", distress ink "old paper", gröna rhinestones, Quickutz die "leaf", jodgubbsblommor, gardenia och minirosor från Papirloftet, ljusgult sidenband, kantstans från Fiskars, distress stickles "Rock Candy", stämpel "jordgubbsflicka" från Magnolia färglagd med ProMarkers, Spellbinder "petite scalloped ovals large" och Spellbinder "classic scalloped circles large".

2 kommentarer:

Carrok81 sa...

Oj så söt!
Jag har ju fyllt år, men å andra sidan är det inte långt till min namnsdag ;)

Kram hoppas vi ses i morgon!

Karin sa...

Hej kompis!
Det var det där typsnittet som du skrev till mig, jag kollade nu och jämförde med det här kortet. Så himla fint!
Snart är det pysselsöndag!!! Kram