torsdag 2 december 2010

Årets första julkort

Årets första blogginlägg med julkort! Och det passar ju utmärkt just nu när snön ligger djup på taken och jag sitter här vid datorn och dricker glögg!
Blev alldeles förälskad i Magnolias nya die som tyvärr var slut när jag skulle köpa den senast jag var i Enköping. Så vad gör man? Jo, man gör en egen tag som påminner om Magnolias. Har använt kantstansen "Doily Lace" från Martha Stewart nedtill på tagen och så klippte jag formen lite på måfå och tycker själv att den blev ganska bra! Satte i ett pärlband för att piffa till den lite.
Det här underbara bladet med pärlor är från Prima!
Snöflingan är spellbindern "create a flake 1" som jag satte en stor brad i för att få lite höjd!

Och insidan blev såhär! Väldigt lik utsidan helt enkelt.
Material och Verktyg: brun och ljusgul cardstock, mönsterpapper från Glitz design "Love nest polka", tårtpapper, rött organzaband, stämpeldynorna chestnut roan och creamy brown från Color Box, retro flower punch small, kantstans "Doily Lace" från Martha Stewart, pärlband och vaxad lintråd, blad med pärlor från Prima, beige rhinestones, Spellbinders Shapeabilities "create a flake 1" och nestabilities "classic scalloped circles large", vita mellanstora rosor, figurstämpel och textstämpel från Pysselmyran, brad från Scrapbooking moments och brunt embossingpulver.

1 kommentar:

Karin sa...

Hej kompis, vad läckert med en egen tag! Hoppas ni hade trevligt på träffen igår!