lördag 19 mars 2011

The Greeting Farm "Madelynn"

Hej alla pysselvänner!
Då var det helg igen och ett alldeles underbart väder har det varit idag. Trots det har jag tillbringat nästan hela dagen inne och sytt på en klänning. Men imorgon ska Zigge vara hos mig så då blir det långfärdsskridskor med lilla vovven!
Karin (Pyssel-Pinglan) fyllde år i onsdags och fick då det här kortet av mig. Det är en vikning som jag såg på kortvikar kursen i Enköping och som snälla Sara gjorde en mall till mig av, den är lite som en "loppa".
Alla blommorna är från Papirloftet och jag har sprejat dem med Glimmer Mist och sedan glittrat med glitterlim.
Så här ser kortet ut när man viker ut det. Stansen som jag använt runt kanterna kommer från Martha Stewart och är en large punch around the page som heter "Wild Flowers". Jag tycker att den är så j****a snygg!
Fjärilen är en combo punch också från Martha Stewart där jag först har stämplat med en av de stämplar som är med punchen och sedan stansat ut fjärilen.
Ha en forsatt härlig helg allihopa!
Kram Linnzan

4 kommentarer:

Kristel sa...

Wowww that is a stunning card Linzann!! Looks really great dear!
Hugs Kristel

.::CaRiN::. sa...

Heeeej! Vilket vackert kort! Jättefin vikning! Kul att testa något nytt! Jag kör oftast 15x15.... =) Karin måste ha blivit superglad! Gillar motivstämpeln också, den har jag med! ;) Ha en fortatt fin måndag! Kram!

Christel sa...

Men wow, vilket häftigt kort!
Vikningen var superläcker och vad fint det blev med kanterna!

imotrust sa...

Wow! This is gorgeous Linnzan! I love the shabby chic look and those gorgeous flowers. Great stamp and coloring too!
Hugs, Iulia