måndag 30 mars 2009

Sagoelefant till Strömmings I

Den här gången fick jag Strömming som hemlig vän! Det var superkul eftersom jag tycker att hon gör så fina saker. Jag hade lite idétorka till att börja med när det gällde temat, men sen kom Stoff och Stils katalog hem i brevlådan och där fanns den underbara virkade elefanten som jag själv tycker ser ut som tagen ur en saga. Paketet därifrån var försenat så jag fick virka som en galning för att få den klar (tilll och med på rasterna på jobbet). Men klar blev den!
Mer i paketet skickade jag en bok till hennes dotter I om polisbilar (som personlig present), det blommiga tyget (också från Stoff och Stil), två mönster på stickade barnkläder och ett symärke samt resterna av garnet till elefanten (som sybehör). Jag såg på hennes blogg att hon ville ha Dor Tak tråd, men jag kunde inte hitta det i ngn av tygaffärerna i Uppsala, kanske hon får det i nästa hemliga paket.

Jag tror i alla fall att hon blev nöjd med sitt paket! Och jag tyckte det var riktigt kul att virka elefanten (kommer att bli flera). Nu ser jag fram emot att få börja nästa omgång!

14 kommentarer:

Strömming sa...

Ja jag blev jätteglad för paketet! Elefanten har fått många omgångar sug och bit av I, den är väldigt poppis! :D TACK!

Anna-Snoddas sa...

Jättefin! Har också suktat efter den där ljuvliga elefanten! :)

Doris_Assar sa...

Jättefint paket du gjort, elefanten är superhärlig! :-)

od Andulky sa...

Jättefin!!

med nål och tråd sa...

Den är så fin!

Skaparstigen sa...

Väldigt fin! Frågan är nästan om den inte är från en saga. jag har två norska virkböcker från 70-talet som är som sagoböcker, och de virkade figurerna som de handlar om fins det även mönster till. En heter "Elefanten som hadde lang nese" om jag inte minns fel, och den påminner mycket om den. Ska kolla om jag hittar den nån dag.

Moster Maska sa...

Så himla fin! Grymt snygg färgkombination. Tröjan med luva är fantastisk!

Karin sa...

Åh vad fin den blev! Måste vara helt ljuvlig för ett litet barn! Ses på onsdag och sen är det bara nåååågra dagar kvar till mässan!!!!

Strömming sa...

Föresten, apropå Dor-Tak så finns den inte i ppsala. Jag brukar köpa den antingen på Jofotex eller hos Bibbi. Kan varmt rekommendera den. Den är billig hos Bibbi, 1000 meter för 10 kr!

Ett Tu Tre sa...

Verkligen en superhärlig elefant du gjorde, en sån skulle jag vilaj ha bara för mig själv. Ja, hela paketet var fint tycker jag.

Karolina.http://esterochkonrad.blogg.se/ sa...

Har du fått mönstret? /Karolina

linnzan sa...

(Karolina)
Ja, jag har fått mönstret. Tack så mycket, det var snällt av dig att skicka ett nytt. Det ska jag absolut prova. Får se när det blir, mycket jag vill göra men lite tid.

Anna H sa...

Jag har länkat till dig i min blogg, du syr så mkt fint! hoppas det är ok =)

Johanna sa...

Vilken underbar elefant! Skulle du vilja dela med dig mönster på den? Annars - hur får jag tag i det??

Tack snälla.

Mvh Johanna