torsdag 15 maj 2008

Lite varmt för halsduk!

Visst är det lite varmt för halsduk, men tycker man som jag att det är kul att sticka halsdukar så får man lägga dem på lager tills vintern kommer. Men idag har det vart ganska kallt här och till helgen så ska det bara vara ett par plusgrader, så då kanske det blir halsduks väder! Det här mönstret har jag skrivit ut gratis på Garnstudio. Garnet är garnstudios Eskimo inköpt på Yll och Tyll i Uppsala. Den var roligt att sticka och gick relativt fort trots mönstret! Halsduken är brun men det syns tyvärr inte så bra på bilderna.


2 kommentarer:

OttoPippi sa...

Jättehärlig!!! Tycker om tanken att göra dem nu och bunkra upp för vintern. Den är fin - din nya halsduk!!

Vad bra det är med dessa gratismönster!! Innan jag fick barn stickade jag lite til mig själv och Hämtade mönster därifrån då med!!!

Ha det bra!!!

Susanna sa...

Ser inte alls enkel ut att sticka! Jättesnygg! Kanske är det som vid annan stickning, beskriningen ser ut som grekiska innan man börjat men den förstår man bit för bit som man håller på. Så brukar det vara för mig iallafall.

Jag gillar också garnstudio, allt jag stickat hittills har kommit därifrån. (Mitt nästa projekt kommer dock från tidningen Land men jag tänkte fortfarande använda mig av Drops garner, de är så härliga!)