måndag 23 juni 2008

Kanin premiär!

Och så har jag satt saxen i kanintyget! Tillfället gavs när min bästa kompis stora syster i förmiddags födde en liten kille. Så fort jag fick veta det tog jag fram de bruna kaninerna och började klippa till den här omlottröjan! Och jag blev väldigt nöjd med resultatet, den kommer nog bli söt på den lilla killen. Jag sydde den i storlek 56, så jag får se till att träffa de snart så att han inte hinner växa ur den! Det jag dock inte tänkte på var att den klipps i ett stycke och då hamnar kaninerna upp och ned på framsidan men rättvänt på baksidan, får sy en axelsöm nästa gång så det blir rätt. Men det gjorde inte så mycket, för kaninerna är söta upp och ned också, ha, ha! Tyget kommer som de flesta nu vet från JNY-design och mönstret är från Ottobre nr. 6 2006. Jag hade ingen vit mudd hemma så jag valde att använda vanligt kantband och så använde jag sidenband till knytbanden. Det var kul att sy den här modellen för den gick så snabbt och lätt att göra och så fick jag ju sy i kaninerna. Har glömt hur snabbt och kul det är att sy barnkläder. Nu återstår bara att se om de gillar den och om den passar i storleken!


10 kommentarer:

med nål och tråd sa...

Väldigt fin kaninpremiär, rent av galapremiär skulle man kunna säga, den blev väldigt söt!

Susanna sa...

Vilken söt! Det gör ju inget att kainerna hamnade uppochner lite här och där. Visst är de helt underbart tyg att sy i??!!! Snyggt!

GoSi sa...

Jättesöt kaninis! Tyckte det blev gulligt med kaniner på sniskan:)

OttoPippi sa...

Så OTROLIGT liten och söt!!!

Gulligan sa...

Vilken söt liten omlottis!!!

Nakiito sa...

Så söööööt! Åh, jag älskar omlott. Tröjan blev jätte fin.

mysklumpen sa...

Visst är det roligt att sy pyttelitet!? Kanon söt!

Karolina.http://esterochkonrad.blogg.se/ sa...

Den blev jättefin...annars har jag varit lite besviken på det vita kanin tyget. /Karolina

Elin sa...

Linn vilken underbart fin tröja!! Du är verkligen jätteduktig. Tyvär hann jag inte se den på lilla Valter, men jag tror han är jättefin i den=)Söta kaniner till söt pojke. Skall be syrran skicka kort på honom till dig med tröjan på.

hea sa...

Åh, så söt!