måndag 30 juni 2008

Pappa vantar

Så har jag varit ute på landet i helgen och tagit det lugnt och fiskat lite! Hittade de här vantarna som jag gav till pappa för ett tag sen. Det kanske är lite konstigt att blogga om tovade vantar mitt i sommaren, men här öser regnet ner och det är lite ruggit just nu, så det får vara OK. Vantarna är stickade med garnet "Tove" köpt på Yll och Tyll i Uppsala och stickade på rundsticka och med strumpstickor. De är riktigt varma och sköna till när vintern åter biter tag i oss. Men nu ska jag njuta av sommaren och hoppas att min "hemlis" dyker upp i brevlådan idag. Beskrivning till vantarna hittar du under inlägget "Stickade och tovade vantar". Dessa stickas likadant fast de är till större händer, de tovas bara ihop lite större än de andra.

2 kommentarer:

Nakiito sa...

Man får blogg om allt närsomhelst. Dom var jätte fina. Gud, va duktig du är. Jag fattar inte hur man gör sånt, jag som är nybörjare på allt typ.

hea sa...

Vilka fina! Det är så roligt att du lägger ut mönster på många saker du gör! Tack för det! Ska absolut prova att sticka såna här!