torsdag 3 juli 2008

Jippi vilken högtidsstund!

Fick mitt efterlängtade paket igår! Skyndade mig hem efter skolan och snabbt till brevlådan för paketet måste ju ha kommit. Och det hade det! Oron har gjort sig påmind de senaste dagarna att jag inte skulle få något paket, men nu har jag fått det, och gissa om jag är nöjd och glad!
Klippte snabbt upp papperet runt paketet och det första jag hittade var den här fina klänningen/tunikan, och ett litet iiiiiihhhh kom bara ur mig! Provade den på en gång och den passade perfekt så jag hade den på mig när jag öppnade resten av paketet.
Här är jag i min nya klänning ute på terassen i skolan! Visst är den fin!?

Nästa sak jag hittade i paketet var det här fina blommiga tyget som har en vaxad yta och
kommer passa perfekt till mina väskor och förvaringar. Sybehören var 20 cm svart
kardborrband och rött och vitt kantband. Kantbandet är lite stretchigt så det kommer passa perfekt till ugglorna och kaninerna. Har länge funderat på hur jag ska kanta de tygerna så att det blir mjukt på barnen och nu behöver jag inte fundera på det längre. Jag tar ju bara mina nya mjuka kantband, PERFEKT!
Och det fanns mer i paketet........
Vita trekvarts leggings som kommer bli alldeles utmärkta till den nya klänningen. Och en pocket av Marian Keyes som jag inte har läst (har läst andra böcker av henne), vilket blir bra till sommarens lata dagar. Chokladen har jag givetvis redan nallat av, igår kväll när jag satt med kaffe och broderi i soffan och bara njöt av mina nya saker.

Och så här ser bak- och framsida ut på klänningen, väldigt välsydd och fin. Gillar speciellt den blå knappen i nacken!
Så till vem som har skickat det här underbara paketet till mig.......
Jag har ju redan sett vad alla andra fått på sina bloggar, och då själv gissat vilka ni andra har fått av. Då återstod två alternativ...
Och jag gissade utifrån den fina sömnaden vem det kunde vara. Och jag gissade rätt!
Tusen, tusen, och åter tusen tack för alla fina saker min "hemlis", det kunde inte ha blivit ett bättre paket till mig.

5 kommentarer:

Susanna sa...

Åh vilken fin tunika du har fått! Passar ju perfekt! Tror dessutom jag skulle känna igen dig om jag såg dig på stan nu, du är dig ganska så lik från när vi var små faktiskt! Jättefint tyg och roliga tillbehör också! Längtar redan till omgång 2!!!

Ett Tu Tre sa...

Ja, visst har det varit kul att gissa vem alla fått ifrån (nästa omgång blir nog lite svårare, och visst kan man bli nojjig när man går och väntar, posten är inte alltid helt pålitlig.
Men vilket fint paket du har fått och du ser fin ut i klänningen.
Håller med Susanna jag ser också framemot omgång 2.

Nakiito sa...

Åh, vilken fin klänning! Du passar ju jätte bra i den. Vilket packet! wow... va mycket saker... ska man ge så mycket (kan vara bra att veta till nästa hemlis omgång)?

OttoPippi sa...

Åh! Så fina grejer! Jag har en aning om vem det är ifrån..... :-)

rino sa...

å vilken fin klänning du fått!