söndag 28 december 2008

Vilken underbar julklapp!

Vilken härlig julaftonsmorgon det blev! God frukost och ett kanonfint "Give and Get" paket. Jag fick en jättefin mössa (som ganska snabbt avslöjade vem min hemliga vän var), tyckte att den var ganska typsik för just henne. Jag gillar den jättemycket och har hunnit använda den lite redan. Fick ett rödglittrigt nagellack som jag använde på julafton. Hade ändå tänkt ha rött nagellack då, och det jag fick i hemlisen var ju mycket finare än det röda jag hade. Även en röd fin dragkedja låg i paketet och det var roligt att den var av äldre modell för jag tycker att de är mycket finare än de nya. Det får bli att använda den till någon necessär kanske. Tyget är ganska kraftigt och rödrutigt, och kommer att användas till nästa jul (antagligen något fint till köket).
Här är det helt fantastiska klänningsmönstret! Jag blev direkt helt kär i den superfina modellen. Har redan planer på den här klänningen. Och jag fick ju en provdocka i julklapp så det ska bli mitt första projekt när den kommer (är beställd och ska komma väldigt snart).

Julpyntet var 6 st vantar i tjock ullfilt som jag snabbt monterade på julaftonsmorgonen så att jag kunde hänga upp dem i julgranen direkt.
Jag gissade ganska snabbt vem som hade skickat det här underbara paketet till mig (tyckte mössan var det avslöjande), så tusen tusen tack för sakerna min hemliga vän!

3 kommentarer:

OttoPippi sa...

Superpaket!!! Det här meed Give and Get är så himla kul :-)

GoSi sa...

Vilket fint paket! Tror nog att jag vet vem din vän är...?!

Karin sa...

Hej Linn!
Hoppas du haft en skön julhelg! Vilken fin julklapp du fick.
Höres! :)