fredag 2 januari 2009

Så var det 2009!

God fortsättning på det nya året till er alla! Hoppas att ni har fått en bra start.
Den här lilla necessären skulle ha blivit julklapp till min ena kusin, men hon och hennes familj kom inte på julafton. Det var trist för jag har inte träffat henne på länge. Istället får jag spara den tills jag träffar henne eller så får jag ge bort den till någon annan.
Tyget är vaxat bmullstyg från Åhléns och mönstret är ICA kurirens. Den här gången använde jag måtten som var i mönstret för jag ville ha den liten och den passar ju bra till småsaker, men så mycket får man ju inte plats med.

4 kommentarer:

GoSi sa...

Har inte testat på dessa små praktiska förvaringsboxar än. Synd att inte kusinen kunde komma, hon hade blivit supernöjd.

Stora lilla j sa...

Jättesöt!

med nål och tråd sa...

Tyget passar fint till modellen. Ja mitt nyår var inte så mycket att hänga i julgranen, men det är inget jag sörjer. Men det hade ju såklart varit så mycket rolgare att vara med er!
Du har en utmärkelse att hämta hos mig.
kram kram

Karin sa...

Hej och god fortsättning på det nya året! Vilken fin necessär, passar perfekt i handväskan! Själv har jag scrappat för fullt senaste dagarna. Kul att göra layouter igen efter alla julkort! Jag fick några nya stämplar i fredags som jag använt och så köpte jag en emboss-pistol igår. Kommer lägga ut dom på min blogg under dagen ...
Kramis