onsdag 28 januari 2009

Från helgens pysslande

Måste bara ännu en gång beklaga mig lite över det dåliga fotoljuset den här årstiden!
I helgen var jag på landet och tog hand om hundarna för pappa var på kickoff med jobbet, och då passade jag och mamma på att bjuda dit en kompis som heter Karin på en pysseldag. Vi scrappade, åt gott och hade det riktigt mysigt.
Här har jag provat mig på att försöka lära mig photoshop på ett kort på pappa och hans bror den dagen pappa fyllde 60 år. Jag gjorde den svartvit och tog sedan fram rosen i färg. Tycker själv att det blev riktigt snyggt (men det syns inte så bra på bilden).

Material: Mönsterpapper från Prima marketing Incs angelique collection "Angel Breath", vinröd och vit cardstock, röda hjärtbrads, röda vanliga brads (i blommorna), hörnstans från BK, virkad spets, bladstans från BK, text av skumgummiplatta stansat med cuttlebugalfabetet Hippie Chic, och pappersblommor.Här har jag också testat lite i photoshop och gjort min kära Mulle lite gammaldags och sliten.
Material: Mönsterpapper från Crate Papers crush collection "Island", gräddvit cardstock, kanstans med löv från Fiskars, tranparant papper med vita prickar, pärl-rhinestones, stora guldbrads, virkad spets, blomstans från QK, swirlstans från BK, tygblomma från Panduro, knapp (second hand), vitt glitterlim, Cuttlebug alfabetet Baby Face (till 2007), och guldbokstäverna jewelry box från American Crafts (till Mulle).

2 kommentarer:

Lillan sa...

Hej! Tycker att du har en jättefin blogg, och tack för att du har delat med dig av ett jättefint väsk-mönster, jag har sytt en efter din beskrivning och den är toppen. Min hittills mest välanvända väska :) Ha det fint! (bild på väskan finns på min blogg)

Elin sa...

vad fint du gör med alla bilder!! Kul att se brorsorna fira :)
Photoshop verkar skoj, men det är så svårt.... Vi kanske kan ha lite kurs nu när jag kommer hem.

Kram