söndag 4 januari 2009

Kreativ paketinslagning!

Jag älskar att ge bort fint inslagna paket. Det är så mycket roligare att få ett paket där det har skett lite ansträngning för att få det att se fint ut på utsidan också! Fast framförallt tycker jag det är kul att komma på nya sätt att slå in presenterna.
Dessa två askar är vikta av scrapbookingpapper, blommorna på ovansidan är en vikning som jag lärt mig på onsdagarnas scrapping, jag har embossat God Jul på etiketterna och strimlat banden med en bandstrimlare. Paketen var varsitt halsband till mamma och hennes bästa kompis.
De här två kartongerna är vikta som "CD-kartonger" av scrapbookingpapper. Till "band" runt dem har jag använt cardstock som jag gjorde till wellpapp med ett verktyg som jag lånade av med nål och tråd. I paketen fanns presentkort till mamma och pappa (ska blogga om dem senare).

När jag var på kiosken och köpte mjölk på måndagen innan julafton hade de polkagriskäppar vid kassan och jag kunde inte hålla mig från att köpa en för att ha till ett paket, men jag hade redan slagit in alla julklappar så vad skulle jag ha den till egentligen. Köpte i alla fall pappas favoritgodis (geléhallon) bara för att kunna slå in ett paket med polkagrisen. Etiketten är gjord av diverse scrapbookingpapper och en liten snögubbe. Paketet blev verkligen rosa och flickigt men jag tyckte det passade pappa ändå!

8 kommentarer:

Nette sa...

Tänk om man ändå kunda laga något så fint..... Vad glad man skulle bli för ett sånt paket.

Hello sa...

OMG vilka fina paket!!!!

Nakiito sa...

så fina paket. Du skulle kunna ge bort bara inslagningen utan nånting i när det är så fint. Är det det här som kallas scarpbooking? Har inte fattat riktigt.

linnzan sa...

Tack för de fina kommentarerna. Nja, scrapbooking är från början när man gör album med sina foton och gör födelsedagskort och så. Men nu finns så kallad alternativ scrapbooking, när man gör andra saker i olika papper.

Anna-Snoddas sa...

Heeeelt underbara! Man blir ju glad av att bara se dem! :)

med nål och tråd sa...

Jättefina allesammans!

GoSi sa...

Åhhh, vilka superdupersuper fina paket... Kan tänka mig att det är rena nöjet att ge bort och ljuvligt att få förstås:)Såg att det var fritt fram att blogga om G&G nu, men tyvärr har min utvalda hemlis inte bloggat om mitt paket ännu. Jättetråkigt, vet inte om det kommit fram???

linnzan sa...

Jag kollade just att det var JNY du skickade till och jag såg att hon inte bloggat sen 22:a december. Men blogga du om det su skickade och mejla henne och kolla om hon fått det! Hon kanske är bortrest.