torsdag 28 januari 2010

Nya Magnolia stämplar

Jag har egentligen inte gillat magnoliastämplarna särskilt mycket tidigare. Men mamma köpte en ny tidning som heter "Magnolia Ink Magazine" och där fanns massor med fina kort och då blev de helt plötsligt väldigt gulliga. Gick då in på deras hemsida där de har stämplar från alla kollektioner flera år tillbaka i tiden och hittade den här söta flickan. Det jag tycker är kul med den är att den sitter, så att man kan sätta band, pappersremsa eller annat som hon kan sitta på.
Gav detta till en kompis som fyllde år i januari.Hade tyvärr redan skrivit inuti kortet innan jag fotade det, så jag ville inte fota och ha med insidan här på bloggen.
Material och verktyg: Stämplar från Magnolia "especially for you" och "flickan", ljusblå cardstock, tre mönsterpapper köpta på tradera, gröna blad köpta på tradera, blanka rhinestones, punsch "retro flower" small och medium, gråblå rosor från Prima, promarkers, distress ink "faded jeans" och "walnut stain", turkos spets köpt på "Papper" och spellbinders "large octagons".

2 kommentarer:

Hemmafruns hörna sa...

Vilken härlig blogg du har! Hittade hit när jag googlade efter tovade vantar. Så nu har jag hittat DIG och samtidigt fått hjälp med att sticka nya vantar. Gläder mig till ikväll, då ska restgarnerna fram! TACK!

Karin sa...

Hej kompis!
Vilket fint kort! Jag har också tidningen och man kan få mycket inspiration därifrån. Hoppas du är frisk nu, vi hörs!