lördag 27 februari 2010

Favoritfärger

Har gjort ett armband i mina favoritfärger för tillfället! Jag tycker det är underbart fint och vårlikt med lila och grönt tillsammans. Gjorde armbandet med "rund" smyckeswire så att man bara kan vira det flera varv runt armen utan att behöva något lås.
Imorgon är det scrapträff på Mians Scrap & Design i Enköping, jag längtar massor. Vi är fyra stycken som ska åka och det ska bli kul att testa scrappa på ett nytt ställe och så har de så mycket fint i den affären!

7 kommentarer:

Anna-Snoddas sa...

Helt underbart! :)

JuMel sa...

Vilket jättefint armband! Gör du sånna på beställning också och i sånna fall vad kostar de?

Doris_Assar sa...

Jättefint!!!

gosi sa...

Verkligen härligt armband. Kul med lite träffar så man kan få lite ny kulig inspiration.

Karin sa...

Gokväll! Verkligen fint armband och underbara vårfärger! Tänk vad fint när handleden börjat få lite solbränna ... Vilken kul dag och kväll det blev i Enköping! Det måste vi göra om!! Vi hörs i veckan, kramizzzz ...

Anna of Helylle sa...

Hej
Ville bara säga att jag har stickat dina fina tovade vantar - och jag är så nöjd. Kanonbra mönster, snabbt och enklet. Kommer med all säkerhet att lägga ut dem på bloggen - med hänvisning till dig. Hoppas det är okej?
P.S. Fint armband!

linnzan sa...

Tack för alla fina kommentarer, det värmer!

Anna of Helylle: kul att du använt dig av mönstret och självklart får du hänvisa till mig, det är bara kul.

JuMel: Jag kan absolut göra dessa på beställning. Priset är beroende av materialkostnad, vilket varierar ganska mkt beroende på pärlor. Men detta kostade ca 100kr i material! Kan tänka mig materialkostnad + 80kr (inkl. frakt). Hör bara av dig på min mejl om du är intresserad.

Ha det bra allihopa!