onsdag 17 februari 2010

Till mina underbara föräldrar

På alla hjärtans dag fick mamma och pappa det här kortet av mig! Tyckte det var kul att göra kort i det här formatet och så hade jag precis fått ett paket från Papirloftet där den här Spellbindern var med och jag ville såklart testa den. Köpte också massa fina blommor och dies.
Den här underbara blomrankan köpte mamma till mig i USA när hon var där i höstas och på det här kortet tycker jag att den gör sig väldigt bra.
Insidan har samma slags design som utsidan fast jag fick sätta spetsen på andra lädden för den räckte inte på längden. Men det blev ju också bra!
Material och verktyg: Turkost cardstock, dubbelsidigt mönsterpapper från Prima Wink Collection "Little Miss", Spellbinder "Petite scalloped ovals large", vit spets köpt på auktion, röda rhinestones, Distress ink "Aged Mahogny", stämpel från Pysselmyran, rött embossingpulver och blomranka från EK success "joleés boutique.

2 kommentarer:

Holgis sa...

Vad läcker blomrankan var. Var bara jag och Anna där igår men det var trevligt ändå. Hade kommit lite roligt nytt från Kort og Godt som hon höll på att packa upp. Klurade på pysseldag nästa helg. Vi hörs!

Karin sa...

Hallå, hoppas du har kryat på dig!!! Vilket fint kort dina föräldrar fick! Färgerna är jättefina tillsamamns! Längtar till söndag ... vi hörs!