lördag 12 juni 2010

The Greeting Farm "Madelynn"

Nu var det längesedan jag bloggade! Har varit så fint väder att det inte blivit så mycket pysslat och så har jag varit i Italien på träningsläger inför Vätternrundan i 11 dagar.
Detta kort fick mamma på mors dag med en liten present i "fickan" på insidan. Hittade denna modell av kort i förra numret av Magnolia Ink Magazine.
Framsidan dekorerade jag med olika typer av blommor och blad.
Insidan har en liten "ficka" där man kan stoppa någon liten present.
Såhär ser kortet ut från sidan!
Material och verktyg: turkos cardstock, dubbelsidigt mönsterpapper från ?????, spellbinder "Peony", The Greeting Farm stämpel "Madelynn" färglagd med Promarkers, organzaband, krämfärgade minirosor från Papirloftet, Distress Ink "walnut stain", turkos gardenia från Papirloftet, 3D kuddar, text utskrivet från datorn, genomskinliga rhinestones, bladpunch från Martha Stewart och bladpunch från EK sucess.

5 kommentarer:

Karin sa...

Hej Linn! Kul att höra av dig! Vilket jättefint kort du gjort! Idag ska vi åka till Öregrund och gratta min mamma. Jag har pysslat en hel del på sista tiden, fick ett enormt pysselsug för ett tag sen, efter mässan vi var på. Vi kan väl höras nåt i veckan? Kram Karin

Caroline sa...

Vilket fint kort och rolig modell. Alltid får man ny inspiration.
Har faktiskt pysslat lite jag med. I fredags knåpade jag ihop 2 kort paralellt som jag syr ett täcke till barnvagnen!
Vi hörs!
Kram kram

.::CaRiN::. sa...

Heeej! :) Och tack för din snälla kommentar på min blogg! Alltid roligt när man får nya besökare! :D Du gör också toppenfina alster! Gillar verkligen det senaste med inbyggd ficka för present! Jag måste bli bättre på annorlunda vikningar, det blir oftast vanliga 15x15! Gillar motivstämpeln skarpt också, har den själv! ;) Jättefina detaljer har du fått med också! Nu ska jag spana runt lite mer på din blogg, alltid roligt och givande med nya inspiratörer! :D Ha en fortsatt fin kväll! Kram!

Mia KL sa...

Den där typ av kort har jag tänkt att jag ska pröva på, har bara inte hittat rätt tillfälle för det. Jättefina kort och alster du har gjort.

Tack för kommentaren i min blogg, alltid kul att få kommentarer.

Pysselfröken sa...

Vilket sött kort! Vacker och mild färgsättning. Den här stämpeln står på min önskelista. Fortsatt trevlig sommar!