torsdag 17 juni 2010

Altrad Ask

Hej alla!

Tänk så skoj det var att altra litegrann när det ändå bara regnade ute i helgen! Jag började med en brun pappersask som jag målade med vit akrylfärg på de ytor som inte skulle kläs med papper (under, inuti och inuti locket).
Jag satte fast pappret med dubbelhäftande tejp och chalkade sedan kanterna med stämpeldyna.

Spetsen runt kanten på locket har jag fyndat på auktion.
Hade lust att använda mig av massor av olika slags blommor så jag slet ut alla lådor med blommor jag hade och satt mitt i havet av blommor och blad och plockade tills jag tyckte att jag hade en bra kombination! Sprejade några av blommorna med Memories Mist.
Den här stämpeln från Reprint köpte jag på scrapbooking mässan som var i Uppsala för ett tag sedan. Jag tycker den texten är så fin, den får mig på bra humör!
På baksidan stämplade jag "Especially for you" från Magnolia.

Köpte fler askar på Mians när jag var i Enköping igår, så det kommer mera.....

I helgen blir det inget pyssel, istället ska jag till Motala och cykla Vätternrundan hela helgen (eller i alla fall nästan hela helgen)!

Material och Verktyg: Mönsterpapper från Maja desig Mina vänner "Rose-Marie 4", benvit cardstock, textstämplar från Reprint och Magnolia, spets från auktion, Distress Ink "Walnut stain", ask köpt på Mians Scrapbooking, Pärlswearl från Prima "say it in pearls", Rosor och knoppar från Papirloftet, rosa blomma från Prima, vita blommor från Prima, vita blad köpta på Mians Scrapbooking, genomskinligt blad från Prima, Pärlband från handarbetsaffär i Östhammar, brunt embossingpulver, vit akrylfärg Kaiser colour "white" och Memories Mist "Indescent".

3 kommentarer:

Sanne sa...

Tack för din kommentar i min blogg! :)
Har nu kikat lite i din och måste säga att du gör väldigt vackra saker!! Och du verkar vara bra på det mesta!
Kram, Sanne

Karin sa...

Hej Linn, vilken söt ask! Jättefint med stämpeln där nere på sidan. Lycka till på Vättern, vi hörs nästa vecka! Kram Karin

Caroline sa...

Den var verkligen jättefin!
Jag hoppas att det har gått bra att cykla i natt för er!
Stor kram