måndag 11 oktober 2010

Pyssel-onsdag igen

Hej alla pysselvänner!
I onsdags var det pyssel på "the Scrapbook store" i Uppsala. Har inte varit där nu på väldigt väldigt länge. Insåg hur mycket jag har saknat det! Josefine som jobbade i affären förut har nu köpt den så jag ser fram emot många trevliga onsdagskvällar i butiken och massa nya roliga scrapgrejer att botanisera bland.
Jag gjorde klart det här kortet att ha på lager tills någon fyller år igen, eller ska få ett kort av någon annan anledning. det blir mycket snack och mindre pysslande på onsdagarna, men det är ju det som är mysigt. Att få träffa alla scrapvänner och dela idéer.
Använde mina nya blommor från Papirloftet och motivstämpel som jag fått låna av Karin. Tycker den är så himla fin!

Och här är insidan. Likadan som framsidan nästan!
Material och verktyg: lila cardstock, mönsterpapper: MME Meadow Lark, "Dusk", Inkido Mathea, "Royal blue" och Maja Design Crea Diem, "Om du vill älskas", tårtpapper, motivstämpel (lånad), Promarkers, Edge scraper, vitt organzaband, textstämpel från pysselmyran, lila stämpeldyna och embossingpulver "clear", 3D kuddar, metallfotohörn från Kort & Gott, bladpunch från EK sucess, lila stora rosor, vita mellanrosor, hattnål. violer från Papirloftet, spellbinder " Classic scalloped circles large" och Distress Ink dynorna "pumice stone" och "milled lavender".

1 kommentar:

Karin sa...

Jättevackert kort med många fina detaljer! Stämpeln är en favvo!
Det var så trevligt att sitta och surra och pyssla i onsdags, så mycket blir kanske inte gjort men det gör inget. Vi ses nästa onsdag!