onsdag 7 maj 2008

3 Näsduksfodral

Idag kunde jag verkligen inte koncentrera mig på att skriva på mitt examnesarbete, så efter linchen gav jag upp. När jag kom hem bläddrade jag runt lite på bloggarna för att få lite inspiration och hittade beskrivning på näsduksfodral på Gekkos blogg. Så jag letade bland mina små stuvbitar och hittade massor som skulle passa, men man kan ju inte göra hur många som helst (eller jo, det kan man). Men det blev de här tre tygerna tillslut. Det röda är en marimekko kopia inhandlad för länge sedan på Ohlssons tyger och de andra två kommer från Ikea. Passar alldeles utmärkt om man snabbt måste fixa en present! Jag behåller nog själv den prickiga, men de andra två ska bli presenter.


4 kommentarer:

Gulligan sa...

Fina!!Jättebra som små presenter..ska nog göra fler jag också!!!Tyckte om dina börsar också! Bra beskrivning! har länge tänkt sy nåt sånt men måste bara komma över min dragkedjefobi..

beas barnslikheter sa...

Ja, ibland finns det bara sååå mycket roligare och finare saker att göra! :-)

Susanna sa...

Snygga fodral!

Loppisar runt Uppsala är det dåligt med tycker jag. Men om man kommer lite utanför stan, mot östhammar till verkar det finnas en loppis i varje buske. Dock har jag inte kollat in så många av dem än, men till sommaren blir det nog en och annan tur mot skärgården och loppisarna. Jag är helnöjd med mina Emmabodafynd, nu är de dessutom tvättade och torkade och klara för att sys nått av!

OttoPippi sa...

Jättefina och perfekta presenter som sagt!