måndag 14 juli 2008

Små söta ugglor


(bilden blev inte helt bra, men den får duga)

Så har jag använt uggletyget! Det tog sin lilla tid innan jag sydde av det, men nu har jag kommit igång så det blir säkert fler uggleplagg inom en snar framtid. Tänkte egentligen börja med att sy en body av ugglorna, men när jag kollat Strömmings inlägg med "kanin sparkbyxorna" blev det ett par likadana. Jag fick tidigare tips av henne att köpa Ottobre för att få ett body mönster och i den finns också mönstret till dessa byxor (minns inte nu vilket nummer det är). Och så fick jag använda stretchkantbanden som jag fick av min "hemlis" GoSi och de har jag blivit helt kär i, så smidiga att använda istället för mudd. Mudden nedtill kommer från Jofotex. Det var ganska pilligt att sy kantbandet runt axelbanden, men det gick. Och annars flöt sömnaden på och gick fort, men nästa gång ska jag nog ha lite smalare muddar och kanske lite längre.

7 kommentarer:

LinSar sa...

De va verkligen fina:)

Susanna sa...

Oh de blev ju superfina!! :D

GoSi sa...

Kanon! Visst är kantbandet super, underlättar faktiskt en hel del!? Måste ju kommentera din otroligt snygga picknicklorg!

OttoPippi sa...

Jättesnygga!!!! Mycket lyckade!

med nål och tråd sa...

Kommer de i vuxenstorlek också? Jag vill ha en sån att sova i :)

Ett Tu Tre sa...

Jättefina sparkbyxor, synd bara att maninte har någon bebis att stoppa i sådana, men röttt uggletyg har jag faktiskt väntande här hemma :)

Syster Blå sa...

Oj, vilka söta!!