söndag 19 april 2009

"dagiskudde"

Imorgon fyller Axel (min bästis syrras son) år! Och här är en kudde som han ska få. Hans mamma ringde mig för ett tag sedan och bad mig sy ett kuddfodral som han kunde ha på dagis. På dagiset har barnen egna kuddar på vilstunden och det enda kravet jag fick var att hans namn skulle vara med och ngt så att kudden går att hänga upp. Annars fick jag fria händer. Jag har inte tidigare sytt av lappar och tyckte det var lite svårt att klippa till för att få dem helt raka och lika, men det blev väldigt rakt och fint när alla var ihopsydda. Och så himla kul det var! Sydde också en applikation med Axel broderat i brunt. Hade inget vliselin som var "dubbelhäftande" så det fick bli en cirkel för att det skulle bli så tight som möjligt och inte bubbla sig. Baksidan på kudden har inga lappar utan är helt i det limegröna tyget.
Hoppas nu bara att Axel ska tycka att kudden är skön att vila på och att hans föräldrar ska tycka att den är fin!

Material: limegrön och naturvit lakansväv från Ohlssons tyger, ett kuddfodral med får från Åhléns som jag gjorde lappar av och brunt broderigarn.

15 kommentarer:

Helena sa...

Jättefin!

Maria sa...

Jättefin kudde!

Call design sa...

Så fin kudden blev.

anna sa...

Jättefin!

Anna-Snoddas sa...

Underbar! :)

Strumpetossa sa...

Vilken mysig!

ellan sa...

Åh vilken mysig kudde!

Tiro sa...

Gullig kudde!!

Elin sa...

Den är underbar Linn!! Både Axel och hans kära föräldrar kommer att älska den =)

Nu kan jag sluta att kika i inredningstidningar inför att mitt nya hus skall inredas. Jag bjuder dit dig och din symaskin så kommer allt att lösa sig...=)

Elin

Strömming sa...

Tjusig! Den gillar de helt säkert! :D

Holgis sa...

http://www.hobbyochhantverk.se/ kika under stämplar och flower fairies så hittar du stämplarna jag pratade om. Ha en fortsatt bra valborg!

Ett Tu Tre sa...

Vilken snygg kudde du har gjort. Fin färgkombination och snyggt med namnet.

Moster Maska sa...

Va kul att du är med i utlottningen! Lycka till! Och vilken fin kudde!

Holgis sa...

Vill bara säga att jag har hämtat din nummerlapp.

Anonym sa...

伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區