torsdag 21 maj 2009

Somrigt Armband

Så var jag inne i smyckessvängen igen! Det var väldigt länge sedan jag gjorde smycken nu och så hittade jag ett väldigt fint armband på nätet och utgick från det när jag gjorde det här armbandet. Ville att det skulle vara lite somrigt så jag valde ljusrosa och grönt för det är så fina färger ihop. Jag är väl inte så rosa av mig längre men ibland tycker jag att det kan vara snyggt.
Och så funderade jag på vad jag skulle ha för lås och så tipsade hon på affären mig om "memory wire"! Har aldrig använt det förut men nu är jag helt såld. Så skönt att slippa lås som man ändå inte kan knäppa själv.
Material: Memory wire, ljusgröna små rocaillespärlor som utfyllnad, rosenkvarts, jadekristaller, ljusrosa akrylpärlor, gröna stora glaspärlor med rosa blommor i, silverfärgade nätpärlor, silverfärgade pärlhattar till de stora pärlorna, stora genomskinliga swarovskipärlor och silverhängen (hjärtan).

5 kommentarer:

Doris_Assar sa...

Åh vad fint! :-)

anna sa...

Underbart! Åh så duktig du är!!

Karin sa...

Åh, så fint det blev! Underbara färger ihop och det var verkligen rätt beslut att gå på silver ist f guld ... Nu blev jag också sugen på att testa memory wire ... Ses på lördag!

Helena sa...

Jättefint! Verkligen somriga färger.

Josefinaste sa...

Jättefint!!