söndag 13 mars 2011

Our "Perfect" Dog

Hej allihopa!
Så är det söndagkväll igen. Herregud vad fort helgen går jämt, det är tur att veckorna också går fort så det blir helg igen och man får mer tid till pyssel. Idag har jag återupptagit mitt projekt som suttit på provdockan i snart två år, så hela dagen har gått åt till att sy sommarklänning.
Det var verkligen jättelänge sedan jag gjorde en layout, men nu i helgen var det dags att göra klart den här. Kortet är på min familjs nya lilla älskling Zigge. Eller han är inte så liten längre, har hunnit bli nio månader nu faktiskt.
Papprena som jag använt är Basic Grey - Cappella "Sonata" och Prima - Flights of Fancy Collection "miss pretty". Fjärilarna är utklippta från Prima pappret.
Blomman i mitten, swirlen och det genomskinliga bladet kommer alla från Prima. Prima gör verkligen fina blommor tycker jag.

"Perfect" är en Rub-On från Rhonna Farrer - Keywords Rub-Ons "Autumn Leaves".
Ha en fortsatt härlig söndag!
Själv ska jag fortsätta pyssla. Blir nog stickning och se på Solsidan.

7 kommentarer:

Karin sa...

Hej, ja helgerna går verkligen fort. Så fin layouten blev! Och - kors i taket - jag håller också på med en layout!
Ha det, vi ses!
Kram

Unknown sa...

Jättefint kort o en underbart söt hund!

Holgis sa...

Hahaha, komiskt...sitter o knåpar ihop ett bröllopskort som syrran har beställt o har precis klippt ut precis samma fjärilar. Pyssla lugnt!

Hanna sa...

OMG...!
Vilken LO! Så otroligt vacker! Älskar den.Härliga färger och detaljer. Tokgillar din stil! :) Fjärilarna och blommorna är underbara. Och eran hund är verkligen "perfect"! ;) Sååå söt. :)

kramis,
Hanna

Tab sa...

Gorgeous page, hun! Love the sweet picture of your dog and the papers and flowers are gorgeous!
Hugs Tab xxx

Caroline sa...

Åh vilken fin, gillar de lugna färgerna!
Sitter o pysslar för fullt här hemma med ett kort!
Kram på dig

Iulia sa...

What an amazing page, Linzann! I love your distressing skills and the embellishments are great! LOve that flower and the butterflies too!
hugs, Iulia